Helpot juustosarvet

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
helpot juustosarvet
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

160 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Helpot juustosarvet ovat ihania tarjottavia. Ne sopivat aamu- ja iltapalalle, mutta yhtä hyvin myös juhlapöytään. Valmista nämä ihanat suolaiset leivonnaiset vaikka omaksi iloksi.

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 dl emmental-raastetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 150 g margariinia
  • 1 ½ dl maitoa

Valmistusohje

  • Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet keskenään, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon maito, mutta älä vaivaa enempää kuin on välttämätöntä.
  • Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele ne palloiksi ja kaulitse suurehkoiksi, pyöreiksi levyiksi.
  • Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahdeksaan sektoriin, kääri sarviksi siten, että aloitat käärimisen leveämmästä päästä.
  • Laita sarvet leivinpaperin päälle, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle seesamin- tai unikonsiemeniä.
  • Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Peitä lämpimät juustosarvet liinalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä