1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Testasin luomu-hamppuleipäjauhoja, jotka sisältävät vehnäjauhoja, ruisjauhoja, kuorittuja hampunsiemeniä, soijajauhoja, auringonkukansiemeniä, mallasjauhoja, perunahiutaleita, hampunsiemenjauhoja, ruistaikinajuurta, vehnägluteenia ja suolaa.

Taikina oli kohotusvaiheessa melkoisen happaman hajuista, mieleen tuli ruistaikina.
Valmiit leivät olivat todella hyvänmakuisia.
Hamppujauhoja voi tilata Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Hamppuleipä

4 dl kädenlämpöistä vettä
40 g tuoretta hiivaa
1 pkt (=500 g) hamppuleipäjauhoja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää nesteeseen hamppuleipäjauhot, vaivaa tasaiseksi.
Anna kohota liinan alla parikymmentä minuuttia.
Leivo leiviksi, kohota lämpimässä paikassa.

Suihkauta leiville vettä ja paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.