1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Vaniljasokeri

Tiedätkö mikä ero on Vaniljasokerilla ja vanilliinisokerilla?
Vanilliinisokeri on synteettinen, eli keinotekoinen makeutusaine, kun
taas aito vanilja on kämmekkäkasvien heimoon kuuluvan kasvin
siemenkodasta otettu mauste.
Aidossa Vaniljasokerissa on pieniä, mustia pisteitä.
Kuumissa jälkiruoissa Vaniljasokeri kannattaa lisätä vasta kypsennyksen jälkeen.
Viimeistele leivonnaiset, kermavaahdot ja jälkiruoat miellyttävän makuisella Vaniljasokerilla.

Aurinkoisena kevätpäivänä on ihana herkutella raikkaalla, kylmällä jälkiruoalla ja marjoilla.
Tämä jälkiruoka sopii hyvin myös pääsiäisen ruokapöytään.

Kevätpäivän piristys

4-6 annosta

1 litra vaniljajäätelöä
200 g sitruunalla maustettua maitorahkaa
1-2 tl Vaniljasokeria

Pinnalle:
200 g tuoreita vadelmia

Vatkaa hieman pehmenneen vaniljajäätelön joukkoon sitruunalla maustettu rahka. Mausta seos Vaniljasokerilla.
Jaa annoskulhoihin ja ripottele pinnalle vadelmia.
Tarjoa heti!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.