
Kanelisokeri
Kanelisokeri on helposti siroteltava pölyämätön sokerin ja kanelin
seos. Se sopii leivonnaisten maustamiseen ja viilin tai puuron päälle.
Erityisesti Kanelisokeri helpottaa korvapuustien leivontaa.
Dansukker-kanelisokeri on pakattu 330 g:n pahvikoteloon.
Syksyn kuohkea vispipuuro valmistetaan tietysti kotimaisista omenoista.
Kaneli antaa puurolle miellyttävän mausteisen aromin. Tätä puuroa voit tarjota aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi.
Omenainen vispipuuro
6-8 annosta
4 isoa omenaa
1 l vettä (osan vedestä voit korvata omenamehulla)
1 dl Ruokokidesokeria
2 rkl Kaneli-sokeria
1 tl Vaniljasokeria
1 dl mannasuurimoita
Poista kuorituista omenoista siemenkodat ja paloittele ne muutamaan osaan.
Laita kattilaan yhdessä veden, ruokokidesokerin ja kaneli-sokerin kanssa.
Keitä hiljalleen noin kymmenen minuuttia. Lisää mannasuurimot vähissä
erin koko ajan sekoittaen, jatka keittämistä vielä viidestä kymmeneen
minuuttia.
Anna puuron jäähtyä.
Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi ja nosta kylmään odottamaan tarjoiluhetkeä.
Tarjoa lisäksi Kaneli-sokeria.