1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Dansukker Hyytelösokeri Multi

Hyytelösokeri Multin avulla voit valmistaa helposti hyytelöitäviä,
kermapohjaisia jälkiruokia, kuten kermavanukkaita, mousseja ja pehmeitä
torttutäytteitä. Myös trendikäs Pannacotta syntyy vaivattomasti
Hyytelösokeri Multilla. Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö on
pehmeää ja ”lusikoitavaa”. Tuote ei sovellu kiinteämpää rakennetta
vaativien, leikattavien hyytelökakkujen valmistamiseen.

Hyytelösokeri Multi on 100 % kasvipohjainen tuote. Sen
hyytelöimisaineina on karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe.
Hyytelösokeri Multi sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville.
Miten Hyytelösokeri Multi eroaa ”perinteisestä” Hyytelösokerista?
– Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe,
joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten
kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on
pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta vaatii toimiakseen
suhteellisen happaman ympäristön, minkä johdosta tuote ei sovi
käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa.
– Hyytelösokeri Multia tarvitaan hyytelöinnissä Hyytelösokeria enemmän:
karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe eivät ole yhtä tehokkaita
hyytelöittäjiä kuin pektiini.

Omenainen pannakotta

Pannacotta on ihastuttava vanukkaan tyyppinen jälkiruoka, jonka voi huoletta valmistaa jo edellispäivänä etukäteen valmiiksi.
Syksyllä pannacotan seurana maistuu kotimaisista omenista valmistettu lisäke.

Omenainen pannacotta 6 annosta

6 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl kanelia

Lisäke:
n. 50 g margariinia tai voita
3 kotimaista omenaa
2-3 rkl Dansukker Kaneli-sokeria

Lisäksi:
1 dl vispikermaa
Dansukker taloussokeria
ripaus kanelia

Kiehauta kasarissa kerma.
Lisää Hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin puoli minuuttia.
Mausta vaniljalla ja kanelilla.

Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin.
Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.

Kuori omenat ja poista siemenkodat.
Leikkaa omenat viipaleiksi.
Sulata rasva kasarissa ja kääntele omenoita muutaman minuutin ajan.
Lisää joukkoon Kaneli-sokeri.

Tarjoa omenalisäke pannacotan seurana.
Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja ripauksella kanelia.
Koristele annokset nokareella kermavaahtoa.

Voit valmistaa pannacottan myös pieneen irtopohjavuokaan. Vuoraa vuoan pohja ensin leivinpaperilla.
Anna pannacottan hyytyä muutama tunti tai yli yön. Irroita pannacotta vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.