1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kostea, tumma Fariinisokeri sopii viilin, murojen ja puuron päälle,
leivontaan, jälkiruokiin ja erilaisiin juomiin sekä mausteeksi pata- ja
laatikkoruokiin. Myös perinteinen sima saa arominsa fariinisokerista.

Nyt on viime hetket tyhjentää pakastin viime sadon marjoista.
Lakat on usein yhdistetty kinuskiin, eikä ihme, näiden kahden liitto on täydellinen.
Tämä jälkiruoka sopii mihin tahansa vuodenaikaan ja voit vaihdella marjoja tilanteen mukaan.
Kinuski on saanut aavistuksen kahvin makua.
Valmista annokset etukäteen kertakäyttöisiin kuohuviinilaseihin ja nosta tarjolle vaikka juhannuksen juhlapöytään.
Laita lusikaksi pitkävartinen jäätelölusikka.

Kahvikissan lakka-kinuskimaljat

6 annosta

2 dl kuohukermaa
1 dl Taloussokeria
1 dl Fariinisokeria
2 rkl vahvaa kahvia tai maun mukaan
25 g voita tai margariinia

1/2 l lakkoja

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vaahdotettuna

Mittaa kerma, taloussokeri ja fariinisokeri kattilaan ja hämmennä
miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes alkaa saeta. Lisää
joukkoon vahva kahvijuoma ja hämmennä, kunnes seos on sopivan sakeaa.
Lisää lopuksi voi tai margariini ja sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen
jäähtyä.

Annostele kulhoihin kerroksittain kinuskikastiketta, lakkoja ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Koristele ananaskirsikalla.
Nosta kylmään, kunnes tarjoilet annokset. Voit valmistaa annokset etukäteen saman päivän aikana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.