1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Suomalaiset ovat arkoja käyttämään yrttejä. Yrteillä saa maustettua ruoasta kuin ruoasta erittäin herkullisen. Kokeile tuttujen yrttien rinnalla hieman eksoottisimpiakin yrttejä. Jos et heti pidä mausta, älä luovuta. Muista, että moni uusi maku vaatii totuttelua, jopa 15 eri kertaa, ennen kuin maku alkaa tuntua tutulta ja siitä oppii pitämään. Tämäkin salaatti on saanut upean makunsa ihastuttavasta korianterista. Broileri puolestaan on maustettu Al’fezin taginetahnalla, joka on tomaattipyrepohjainen maustekastike, sisältäen chili-, ja paprikajauhetta, kanelia, valkosipulia, minttua, sitruunaa ja kuminaa.

Yrttinen broilerisalaatti
6-8 annosta

tilkka öljyä
450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
5 tl sitruuna-taginetahnaa
1 ruukku tammenlehväsalaattia
1 ruukku Mache-salaattia, eli vuonankaalia
1 ruukku korianteria
½ ruukkua persiljaa tai lehtipersiljaa
1-2 omenaa
250 g miniluumutomaatteja
½ kurkku paloiteltuna
1 punasipuli renkaina
1 dl cashewpähkinöitä

Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Paista broilerisuikaleet ja lisää joukkoon taginetahna, kääntele hetki.
Revi salaatit ja yrtit reiluiksi paloiksi laakealle tarjoiluvadille. Sekoita joukkoon jäähtyneet broilerisuikaleet.
Paloittele joukkoon omenat, miniluumutomaatit ja kurkku. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
Paahda kuumalla pannulla hetki cashew-pähkinöitä ja lisää salaattiainesten joukkoon.

Tämä salaatti ei kastiketta kaipaa. Jos kuitenkin haluat tarjota kastiketta, tarjoa mietoa jugurttipohjaista kastiketta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.