Vuohenjuustosalaatti ja curry-appelsiinikastike

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vuohenjuustosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker

Vuohenjuustosalaatti saa rinnalleen kauniin keltaisen ja maukkaan salaattikastikkeen, jossa maistuu curry ja raikas appelsiini.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 50 g baby pinaattia
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 avokado
  • pala tuorekurkkua
  • 150 g vuohenjuustoa
  • minttua
Curry-appelsiinikastike:
  • 1 munankeltuainen
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 2-3 tl currya jauheena
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl Dansukker Fariinisokeria
  • merisuolaa myllystä
  • 2 dl öljyä
  • ½-¾ dl appelsiinimehua

Valmistusohje

  • Sekoita baby pinaatinlehdet, puolitetut miniluumutomaatit, punasipulirenkaat ja paloiteltu avokado keskenään.
  • Paloittele joukkoon kurkku ja viipaloi vuohenjuusto.
  • Lisää joukkoon tuoretta minttua.
  • Valmista seuraksi kastike.
  • Riko kulhon pohjalle munankeltuainen.
  • Lisää omenaviinietikka, curry, hienonnetut valkosipulinkynnet, fariinisokeri ja suola. Sekoita keskenään.
  • Valuta öljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
  • Ohenna appelsiinimehulla, kunnes saat sopivan sakean kastikkeen.
  • Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa currya, viinietikkaa ja suolaa.
  • Tarjoa vuohenjuustosalaatin seurana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä