1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Broilerilla höystetty vuohenjuustosalaatti on mainio tarjottava läpi vuoden. Helposti valmistuva ruokaisa salaatti sopii niin lounaaksi kuin illanistujaisiinkin. Juomaksi sopii mainiosti niin vesi kuin viinikin. Sainte Maure on täyteläinen vuohenjuusto, josta on helppo leikata juuri sen paksuisia viipaleita kuin itse haluat. Käytä sellaisenaan tai pyöräytä kuumalla pannulla.

Vuohenjuusto-broilerisalaatti
2 annosta

40 g rucolaa
puolikas pieni fenkoli
2 rkl oliiviöljyä
2 broilerinfileetä
suolaa
1 valkosipulinkynsi
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
200 g Sainte Maure vuohenjuustoa
½ dl cashewpähkinöitä

Lisäksi:
3-4 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu

Laita rucola tarjoiluvadille ja paloittele joukkoon fenkoli pieniksi paloiksi.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla ja hienonnetulla valkosipulilla ja anna valkosipulin kypsyä hetki pannulla. Ripottele joukkoon tuoretta minttua hienonnettuna. Leikkaa Sainte Maure vuohenjuusto viipaleiksi ja paista kuumassa pannussa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Paloittele broilerinfilee viipaleiksi tai kuutioiksi ja laita salaattiainesten joukkoon paistetun vuohenjuuston kanssa. Ripottele joukkoon kuumalla pannulla paahdettuja cashewpähkinöitä.
Lorauta joukkoon oliiviöljyä ja sitruunan puristettua mehua.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.