1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kesäisen salaatin valmistat pienistä voikukanlehdistä. Käytä puhtaista, pienistä voikukanlehdistä 2/3 osaa lehden yläosasta.
Voikukat ovat myrkyttömiä ja ne sopivat koristeeksi kesäruoka-annoksiin.
Grillaa seuraksi herkullista kreikkalaistyyppistä gyrosbraatvurstia.

Voikukkasalaattia ja gyrosbraatwurstia
2-4 annosta

1 pkt Gavrielidesin kreikkalaistyyppistä gyrosbraatwurstia
pieniä voikukanlehtiä
1 rasia Viola salaattijuustoa (paprika-yrtti)
vihreitä oliiveja maun mukaan
200 g miniluumutomaatteja
1-2 dl tuoreita mansikoita

Aloita valmistamalla salaatti.
Kerää puhtaasta paikasta pieniä voikukanlehtiä ja nyppää niistä lehden alaosasta 1/3 osa pois, käytä yläosa lehdistä. Huuhtele ja valuta lehdet.
Kokoa salaatti suoraan lautasille tai tarjoiluvadille.
Puolita voikukanlehtien joukkoon miniluumutomaatteja, tuoreita mansikoita, lisää salaattijuusto ja valuta juuston yrttiöljyä kastikkeeksi, näin et tarvitse muuta kastiketta. Koristele vihreillä oliiveilla ja voikukilla.

Grillaa kreikkalaistyyppinen gyrosbraatwursti grillissä ja tarjoa salaatin seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.