1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Salaatit maistuvat arkena ja juhlahetkissä. Tässä salaatissa maistuu erilaiset viljat ja siemenet. Broileri on saanut pintaansa  herkullisen kuivamarinadin, jossa maistuu kaffirlimenlehdet ja inkivääri.
Kuivamarinadi on helppo tapa maustaa erilaisia lihoja. Santa Marian seokset ovat maukkaita ja näin saat helposti taatusti maistuvaa tarjottavaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Viljaisa broilerisalaatti

n. 10 annosta

4 maustamatonta broilerin fileetä
1 pss Santa Marian bbq rub kuivamarinadia (kaffir & ginger)
tilkka öljyä
vettä + 2 1/2 dl Uncle Ben’s 7 lajin sekoitusta (pitkäjyväistä riisiä, kauraa, ohraa, villiriisiä, spelttiä, vehnää ja ruista)
380 g gogreen mustapapuja
200 g Pohjanpoika-juustoa kuutioina
1/2 kurkku kuutioina
1 dl auringonkukansiemeniä (esim. gogreen)
1-2 punasipulia renkaina + 1/2 dl seesamiöljyä + 3 tl vadelmaviinietikkaa tai muuta viinietikkaa
1 ruukku korianteria

Hiero kuivamarinadi broilerinfileiden pintaan ja anna maustua hetki.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja paista fileet molemmin puolin kypsiksi. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.

Keitä 7 lajin sekoitus kypsäksi, valuta ja jäähdytä.
Sekoita keskenään valutetut mustapavut, juustokuutiot, kurkkukuutiot, auringonkukansiemenet, 7 lajin sekoitus ja broileripalat.
Leikkaa punasipuli renkaiksi ja anna maustua hetki seesamiöljy-vadelmaviinietikkaseoksessa.
Kaada sipulit liemineen salaattiainesten joukkoon ja sekoita ainekset.
Nosta pinnalle keko tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi leipää tai patonkia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.