1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Reseptejä kehitellessäni olen testannut lukemattoman määrän erilaisia tuotteita. Tämän salaatin valmistin hyödyntäen pakastimen ja juustohyllyn antimia, joista erityisesti pidän. Kastikkeeksi valitsin itselleni uudehkon tuttavuuden: Öljypuun valkosipulilla maustetun majoneesin, jossa valkosipuli maistuu upealla tavalla. Tätä majoneesia tosin on valmistettu jo ainakin kymmenen vuotta. Sarjaan kuuluu myös hienostuneesti chilillä maustettu majoneesi.

Valkosipulinen broilerisalaatti
6-8 annosta

400 g pastanjyviä tai muuta pastaa
vettä
suolaa
tilkka öljyä
500 g broilerin fileesuikaleita (maustamattomia)
currya tai muuta maustetta varovasti annostellen
500 g Findus Herkkusieniä & Vihreitä valkosipulin versoja
200 g Halloumi-juustoa
330 g Öljypuu valkosipulimajoneesia
1 ruukku herneenversoja
1 dl piparminttua tai minttua hienonnettuna

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsäksi. Mausta kevyesti currylla tai lempimausteellasi.
Kuumenna Herkkusienet ja vihreät valkosipulinversot pannussa, nosta sivuun. Paista paloiteltu halloumi pannussa.
Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja laita tarjoilukulhoon.
Koristele tuoreella mintulla tai piparmintulla.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.