1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kreikkalaisesta keittiöstä tuttu jyvämakaroni on uskomattoman ihastuttava makaroni, joka on aivan omiaan myös juhlapöydän salaateissa. Makaroni on melko pieni, jyvän muotoinen, kiinteä ja kaunis ja maistuu herkulliselta. Pitäkäähän mielessä seuraavaa pastasalaattia suunnitellessanne!

Jyvämakaroni on kiinnostanut monia ja nyt osaan sanoa, että sitä myy ainakin Gavrielides Foods tuotenimeltään Abez. Tarkkailkaahan pastahyllyjä. Tuotekuva näkyy tämän linkin takaa.

Välimeren jyvämakaroni-broilerisalaatti
8-10 annosta

200 g Abez jyvämakaronia
vettä
suolaa
1 grillattu broileri
1 rkl Neito yrtti mausteöljyä
200 g Filos Halloumi-juustoa lampaanmaidosta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia silppuna
100 g vihreitä papuja
1 ruukku minttua tai oreganoa silppuna
1 ruukku persiljaa tai korianteria silppuna
marinoitua Mediterranean oliivilajitelmaa maun mukaan
150 g salaattijuustoa öljymarinadissa valutettuna
2 kevästipulinvartta hienonnettuna
Season Aito Basilika maustesuihketta

Keitä jyvämakaroni suolalla maustetussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.
Putsaa ja paloittele grillattu broileri.
Kuumenna Neito yrttiöljy parilapannulla ja paista kuutioitu lampaanmaitohalloumi vähän aikaa käännellen.
Lisää ainekset jäähtyneen jyvämakaronin joukkoon. Lisää myös aurinkokuivatut tomaatit, sulatetut ja kuumennetut vihreät pavut, silputut yrtit ja oliivit. Silppua joukkoon vielä kevätsipulia.
Suihkauta joukkoon Season Aito Basilika maustesuihketta, tai kaada joukkoon hieman aurinkokuivattujen tomaattien tai fetajuuston marinointiöljyä kastikkeeksi.

Tarjoa seurana esimerkiksi patonkia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.