1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Tammikuun arvonnan perusteella moni tuskailee ylimääräisten kilojen
kanssa. Kun kaupan hyllyt notkuvat toinen toistaan ihanampia aineksia,
voi olla jopa vaikeaa miettiä millä tavalla kevennystä ruokavalioon
voisi tehdä.
Tuhdin iltapalan tai raskaamman iltaruoan voi hyvin korvata erilaisilla
salaateilla. Hedelmä- ja vihannesosastoilta löytyy mielenkiintoisia
aineksia, erilaisia salaatteja, yrttejä ja eksoottisia hedelmiä, joilla
saa vaihtelua salaatteihin.
Kun valitset tonnikalapaloja vedessä öljyn sijaan, saat heti salaatista
kevyempää. Jos kuitenkin olet tottunut käyttämään salaatin kanssa
kastiketta, voit ostaa tonnikalaa oliiviöljyssä ja lisätä salaattiin
sitruunasta puristettua mehua.
Näin et tarvitse ylimääräistä kastiketta.

Tonnikalasalaatti

4-6 annosta

1 ruukku ruukkusalaattia
50 g Napolitana Mix -salaattia (sisältää: rucolaa, mizunaa, pinaattia ja punajuurikkaan lehtiä)
100 g miniluumutomaatteja
50 g sinimailasen ituja
1 iso prk ananaspaloja valutettuna
1 omenapäärynä
120 g kevyt minimozzarellapalloja
1 prk tonnikalapaloja oliiviöljyssä valutettuna
1 prk tonnikalapaloja vedessä valutettuna
4 kananmunaa keitettynä
tuoretta korianteria tai muita yrttejä
sitruunaa

Silppua ruukkusalaatti ja sekoita se salaattikulhoon yhdessä Napolitana Mix -ainesten kanssa.
Puolita miniluumutomaatit ja lisää ne joukkoon itujen, valutettujen
ananaspalojen ja kuoritun ja paloitellun omenapäärynän kanssa.
Sekoita joukkoon vielä mozzarellapallot ja tonnikalapalat.
Lohko keitetyt, kuoritut kananmunat ja asettele ne varovasti ainesten joukkoon. Koristele tuoreilla yrteillä.

Tarjoa seuraksi sitruunalohkoja.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.