1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Salaatit ovat keveydessään ihastuttavia niin lounaaksi kuin iltapalaksikin. Tuoreet yrtit antavat salaatille ihanaa makua. Oletko jo kokeillut kuutioiksi puristettuja tonnikalapaloja, jotka on maustettu aurinkokuivatuilla tomaateilla?

Tonnikalasalaatti

1 ruukku friseesalaattia
1 ruukku herneenversoja
noin 5 retiisiä viipaleina
puolikas kurkku paloiteltuna
noin 50 g pinaatinlehtiä
100-200 g mansikoita
1 prk Amanda tonnikalakuutioita, mausteena aurinkokuivatut tomaatit
1 rasia (noin 10 kpl) jättiravunpyrstöjä marinadissa

Lisäksi:
limelohkoja

Leikkaa friseesalaatti, herneenversot, retiisit ja kurkku.
Laita ne pinaatinlehtien ja kokonaisten tai paloiteltujen mansikoiden kanssa salaattivadille.
Lisää joukkoon valutetut tonnikalakuutiot ja valutetut jättiravunpyrstöt.

Tarjoa lisäksi limetinlohkoja, josta voi puristaa makua salaattiin.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.