1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tandooribroileri-salaatti

Tee broilerin rintafileisiin terävällä veitsellä muutama viilto.
Hiero n. 1/2 rkl tandooritahnaa/file viiltoihin ja pintaan, anna maustua
muutama tunti tai yön yli.

Paista fileet grillissä tai pannussa 4-5 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja läpikypsiä.

Leikkaa fileet viipaleiksi.

Kokoa
lautaselle haluamiasi salaattiaineksia. Itse käytin ruukkusalaattia,
tomaattia, kurkkua, paprikaa, punasipulia ja mozzarellajuustoa.

Nosta broileripalat päälle ja tarjoa lisäksi kurkkuraitaa.

Kurkku-raita:

1 dl luonnonjugurttia
n. 10 cm pätkä kurkkua raastettuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
suolaa
jauhettua mustapippuria

Raasta
kurkku, purista ylimääräinen neste pois. Sekoita kastikkeen ainekset
sekaisin ja anna maustua mahdollisuuksien mukaan mielellään pieni hetki.

Seuraksi
paistoin vielä krutonkeja. Leikkasin leipäviipaleen pieniksi kuutioiksi
ja paistoin kuumassa pannussa oliiviöljyssä yhdessä valkosipulimurskan
kanssa, kunnes leipäkuutiot olivat kauttaaltaan rapeita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.