1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (47 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...


Tabouleh -Libanonilainen salaatti Bulgurista

1,5 dl bulgur-vehnää
5 dl vettä
3/4 tl suolaa
1/2 dl sitruunamehua (mielestäni voisi laittaa jopa enemmän)

Lisäksi:

3 rkl hienonnettua sipulia
2 dl hienonnettua persiljaa
1 dl hienonnettua minttua
2-3 tomaattia kuutioina
pala kurkkua kuutioina
3-4 rkl oliiviöljyä1/4 tl mustapippuria
tuoretta minttua koristeluun

Kiehauta kattilassa vesi, lisää suola ja bulgur. Hauduta bulguria hiljalleen keitellen 10-15 minuuttia (valuta bulgur siivilässä tarvittaessa). Sekoita bulguriin sitruunamehu ja anna vetäytyä kylmässä puolisen tuntia.

Lisää bulgurin joukkoon muut salaatin aineet, sekoita ja koristele mintun lehdillä. Parhaimmillaan muutaman tunnin kuluttua. Säilytä kylmässä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.