1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 3,57 / 5)
Ladataan...

Tämä ruokaisa salaatti maistuu erityisesti illanistujaisissa ja sopii salaattipöytään, jossa tarjolla on useita erilaisia ruokaisia salaatteja.

Salami-juustosalaatti
10-15 annosta

vettä
suolaa
500 g jyvämakaronia
1 nippu sipulinvarsia
1 punainen paprika
1/2 kurkku
1/2 kesäkurpitsa
1 pieni prk ananaspaloja
200 g kirsikkatomaatteja
300 g salamia
150 g paprikaista salaattijuustoa liemineen
1-2 ruukkua tuoretta basilikaa tai muuta yrttiä

Keitä suolalla maustettu vesi ja lisää jyvämakaronit. Keitä kunnes ovat sopivan kypsiä.
Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Silppua sipulinvarret, paloittele paprika, kurkku ja kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi.
Sekoita ainekset salaattikulhoon.
Lisää joukkoon valutetut ananaspalat ja kirsikkatomaatit puolitettuina tai kokonaisina.
Leikkaa salami pieniksi paloiksi ja lisää lopuksi vielä salaattijuusto liemineen.
Silppua sekaan tuoretta basilikaa.

Salaatti ei kaipaa erikseen kastiketta, jos olet laittanut joukkoon salaattijuuston öljymarinadin.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.