1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tätä salaattia söimme joulupäivänä savustetun lohen kanssa. Broileri olisi ollut parempi seuralainen.
Salaattiin ostetut viinirypäleet joutuivat kadoksiin, kukaan ei tunnustanut niitä syöneensä, ne olisivatkin olleet kivan raikas lisä.

Tämä salaatti sopisi broileripaloilla höystettynä vuodenvaihteen salaatiksi italiansalaatin ja perunasalaatin rinnalle.

Rucola-salaatti

1 ruukku rucolaa
1 ruukku jääsalaattia, lollo rossoa tai ruukkusalaattia
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
viinirypäleitä
n. 100 g kirsikkatomaatteja tai aurinkokuivattuja tomaatteja
1-2 päärynää

Currynmakuinen salaattikastike

1 rkl öljyä
2-3 tl currya
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
(1/4 tl jauhettua valkopippuria)
1 prk mangososetta (vauvan sose)
1/2 dl kevytmajoneesia
100 g ranskankermaa
1-2 tl omenaviinietikkaa
ripaus suolaa

Silppua rucola ja salaatti, valuta ananaspalat, puolita rypäleet ja
kirsikkatomaatit (tai leikkaa aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi),
kuori ja paloittele päärynät.

Kuumenna öljy kasarissa tai pannussa, lisää curry ja valkosipuli, kääntele hetki.
Kaada seos pieneen kulhoon, lisää joukkoon muut kastikkeen ainekset.
Tarkista maku.

Sekoita kastike valmiiksi salaatin joukkoon.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.