1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Alkupalaksi tai pieneen nälkään sopiva rapusalaatti valmistuu muutamassa minuutissa. Sen voi valmistaa muutamaa tuntia aikaisemmin jääkaappiin odottamaan ruokahetkeä.

Rapusalaatti
2 annosta

150 g katkarapuja
1 omena
1 varsisellerin varsi
n. 20 vihreää viinirypälettä
1/2 dl auringonkukan tai pinjansiemeniä
n.100 g smetanaa tai maustamatonta jogurttia
lime-, tai sitruunapippuria
(limen tai sitruunan mehua)

tilliä tai timjamia

Sulata ja valuta jäiset tai säilötyt katkaravut.
Kuori omena ja leikkaa se kuutioiksi tai suikaleiksi. Viipaloi varsisellerin varsi ja puolita halutessasi viinirypäleet.
Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon auringonkukan-, tai pinjansiemenet.
Mausta smetana tai jogurtti lime-, tai sitruunapippurilla ja halutessasi limen tai sitruunan mehulla. Sekoita se muiden ainesten joukkoon.
Silppua joukkoon tilliä tai timjamin lehtiä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.