1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Murea Rypsiporsaan sisäfilee on koko perheen mieleen. Valmista lihan kypsyessä maistuva pastasalaatti ja nauti ulkoilmasta nauttien.

Porsaan sisäfileetä ja pastasalaattia
2-4 annosta

HK Rypsiporsas® sisäfilee, pintamaustettu
öljyä grilliritilän tai parilan voiteluun


Pastasalaatti

vettä + ripaus suolaa
4 dl pastaa
5 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 avokado
10 salottisipulia
1 fenkoli
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä
½ dl avokado- tai oliiviöljyä
limenmehua maun mukaan

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Grillaa keskilämmöllä välillä käännellen.
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 10-15 minuuttia.
Leikkaa viipaleiksi.

Puolita salaatin salottisipulit ja fenkoli ja grillaa välillä käännellen.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
Sekoita joukkoon salottisipulit, fenkoli ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit.
Puolita avokado ja poista siemen.
Koverra hedelmäliha ja leikkaa paloiksi.
Lisää salaatin joukkoon.
Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Sekoita joukkoon avokado- tai oliiviöljy ja purista joukkoon limenmehua.
Tarkista maku.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.