1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Valmista helppotekoinen ja nopea salaatti arkiseksi lounaaksi tai evääksi töihin.
Biotta luomumehut ovat ihastuttavia ruoanlaitossa Luomu Porkkanamehu antaa couscousille upean värin ja mukavan maun.

Porkkanacouscous-fetasalaatti
2-3 annosta

3 dl Biotta Luomu Porkkanamehua
1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio
3 dl couscousia
2 rkl oliiviöljyä
100-150 g miniluumutomaatteja
½ kurkku
½-1 punainen paprika
150-200 g fetajuustoa
¾ dl oliiveja
½ ruukkua lehtipersiljaa
50 g rucolaa
muutama sitruunalohko

Lisäksi:
paksua balsamikastiketta

Kiehauta porkkanamehu ja Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
Sammuta levy ja laita couscous joukkoon. Anna kypsyä hetki.
Lisää joukkoon oliiviöljy ja sekoita jyvät irtonaisiksi.
Puolita miniluumutomaatit ja paloittele kurkku, paprika ja fetajuusto.
Laita ainekset raidoiksi lautaselle tai tarjoiluvadille.
Koristele oliiveilla, lehtipersiljalla, rucolalla ja sitruunalla.

Tarjoa seuraksi paksua balsamikastiketta.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.