1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Grilliherkkujen kanssa maistuu kesäisistä aineksista valmistetut salaatit. Seurana voit toki tarjota myös uuden sadon perunoita.

Viljapossun fileevartaat ja pinaatti-halloumisalaatti

1 pkt (7-8 kpl) HK Viljapossun fileevarras, lempeä bbq
tilkka öljyä

Pinaatti-halloumisalaatti:
tilkka öljyä
200 g halloumijuustoa
100 g pinaattia
1-2 punasipulia
250 g mansikoita
1 ruukku basilikaa
70 g cashewpähkinöitä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Grillaa Viljapossun fileevartaat grillissä välillä käännellen. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi ja pariloi viipaleet molemmin puolin.

Sekoita pinaatti, punasipulirenkaat, mansikat ja silputtu basilika salaattikulhossa.
Paahda kuivassa, kuumassa pannussa cashewpähkinöitä ja lisää ne salaatin joukkoon. Nosta pinnalle halloumiviipale ja valuta päälle keskenään sekoitettua balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.