1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Raikkaat, ruokaisat salaatit ovat ihanaa tarjottavaa kesän juhlapöydässä. Valmista myös lounaaksi tai illanistujaisiin.

Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti
2-4 annosta

2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1-2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g Parmankinkkua
300 g vesimelonia
2-3 tuoretta viikunaa
1 dl pinjansiemeniä

Kastike:
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
1 rkl balsamiviinietikkaa

Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.
Kokoa kulhoon tai tarjoiluvadille.
Sekoita joukkoon rucolaa, pehmeää vuohenjuustoa, Parmankinkkua, paloiteltua vesimelonia ja lohkottuja viikunoita.
Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.
Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
Valuta kastike salaatin joukkoon.

Nauti!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.