Papu-fetasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Papu-fetasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Papu-fetasalaatti on mainio lounassalaatti. Tämä on myös kelpo tarjottava illanistujaisten tai juhlien salaattipöydässä. Voit lisätä halutessasi joukkoon paistettua broileria tai tofua.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 prk säilykepapuja
  • 200 g miniluumutomaatteja TAI
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 2 kesäsipulia
  • 2 avokadoa
  • ½ sitruunan mehu
  • 200 g salaattiajuustoa TAI
  • 200 g fetajuustoa
  • ½ dl seesamiöljyä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Valuta pavut. Puolita miniluumutomaatit. Hienonna kesäsipuli varsineen.
  • Puolita avokadot ja poista kivet. Leikkaa viipaleiksi tai kuutioiksi.
  • Purista sitruunamehu avokadopalojen päälle.
  • Paloittele salaatti- tai fetajuusto.
  • Sekoita ainekset salaattikulhossa.
  • Valuta joukkoon seesamiöljy ja hienonna korianteri.
  • Sekoita papu-fetasalaatti ja tarjoa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä