
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: neljälle
Papu-fetasalaatti
Ainekset
- säilykepapu - 3 prk
- miniluumutomaatti - 200 g
- kirsikkatomaatti - (vaihtoehto)
- kesäsipuli - 2
- avokado - 2
- sitruunan mehu - ½
- salaattijuusto - 200 g
- fetajuusto - (vaihtoehto)
- seesamiöljy - ½ dl
- tuore korianteri - 1 ruukku
Papu-fetasalaatti on mainio lounassalaatti. Tämä on myös kelpo tarjottava illanistujaisten tai juhlien salaattipöydässä. Voit lisätä halutessasi joukkoon paistettua broileria tai tofua.
Papu-fetasalaatti
4 annosta
3 säilykepurkkia erilaisia papuja (esim. mustapapuja, ruskeita papuja, isoja valkoisia papuja)
200 g miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
2 kesäsipulia varsineen
2 avokadoa
½ sitruunan mehu
200 g salaatti- tai fetajuustoa
½ dl seesamiöljyä
1 ruukku korianteria
Valuta pavut. Puolita miniluumutomaatit. Hienonna kesäsipuli varsineen.
Puolita avokadot ja poista kivet. Leikkaa viipaleiksi tai kuutioiksi. Purista sitruunamehu avokadopalojen päälle.
Paloittele salaatti- tai fetajuusto.
Sekoita ainekset salaattikulhossa. Valuta joukkoon seesamiöljy ja hienonna korianteri. Sekoita salaatti ja tarjoa.
Reseptin laatinut:


- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: neljälle
Papu-fetasalaatti
Ainekset
- säilykepapu - 3 prk
- miniluumutomaatti - 200 g
- kirsikkatomaatti - (vaihtoehto)
- kesäsipuli - 2
- avokado - 2
- sitruunan mehu - ½
- salaattijuusto - 200 g
- fetajuusto - (vaihtoehto)
- seesamiöljy - ½ dl
- tuore korianteri - 1 ruukku