1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Papu-fetasalaatti on mainio lounassalaatti. Tämä on myös kelpo tarjottava illanistujaisten tai juhlien salaattipöydässä. Voit lisätä halutessasi joukkoon paistettua broileria tai tofua.

Papu-fetasalaatti
4 annosta

3 säilykepurkkia erilaisia papuja (esim. mustapapuja, ruskeita papuja, isoja valkoisia papuja)
200 g miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
2 kesäsipulia varsineen
2 avokadoa
½ sitruunan mehu
200 g salaatti- tai fetajuustoa
½ dl seesamiöljyä
1 ruukku korianteria

Valuta pavut. Puolita miniluumutomaatit. Hienonna kesäsipuli varsineen.
Puolita avokadot ja poista kivet. Leikkaa viipaleiksi tai kuutioiksi. Purista sitruunamehu avokadopalojen päälle.
Paloittele salaatti- tai fetajuusto.
Sekoita ainekset salaattikulhossa. Valuta joukkoon seesamiöljy ja hienonna korianteri. Sekoita salaatti ja tarjoa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.