1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Juustoleipä tai leipäjuusto, molempia nimiä käytetään. Siitä valmistat kivan syksyisen salaatin. Omenainen leipäjuustosalaatti on helppotekoinen ja maistuva salaatti sellaisenaan nautittavaksi tai vaikka liharuoan lisänä. Voit laittaa leipäjuuston salaattiin kylmänä tai lämpimänä, ihan kuinka haluat.

Omenainen leipäjuustosalaatti
4 annosta

4 viipaletta Maalahden Limppua
1 ruukku jääsalaattia tai friseesalaattia
1 iso omena
1-2 rkl hunajaa
hieman tuoretta rosmariinia
250 g leipäjuustoa

Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi ja paahda kuumalla pannulla tilkassa rypsiöljyä, kunnes leipäkuutiot ovat rapeita. Revi salaatti tarjoiluvadille. Kuori omenat ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Laita palat hunajan ja rosmariinin kanssa kasariin tai paistinpannulle ja kääntele miedolla lämmöllä, kunnes omenat hieman pehmenevät. Paloittele juusto kuutioiksi ja sekoita joukkoon kylmänä tai käytä hetki kuumalla pannulla käännellen ja lisää salaattiin. Voit valuttaa salaatin joukkoon halutessasi hieman hunajaa.

Vinkki!
Korvaa rosmariini halutessasi ripauksella kanelia.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu

Uusimpia Maalahden Limppu reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAALAHDEN LIMPPU reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.