1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskimäärä: 3.82/5.00)
Ladataan...

Nyhtökaura on kesän trendivillitys, josta toivotaan eettisesti tuotettuna korviketta liharuoille. Rakenteeltaan se muistuttaa nyhtöpossua. Makuvaihtoehtoja löytyy muutama ja yksi maustamatonkin. Voit maustaa nyhtökauraa oman makusi mukaan reilullakin kädellä.

Nyhtökaura-nachosalaatti
6-8 annosta

1 ruukku jääsalaattia
2 punasipulia
250 g kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 punainen paprika
½ ruukkua korianteria
½ ruukku tuoretta minttua
250 g nyhtökauraa, tomato smoked paprika leaf parslay
nachoja

Kastike:

2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynsi
3 tomaattia
1 punainen chilipaprika
1 rkl balsamiviinietikkaa
½ chilipaprika

Paloittele jääsalaatti.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kurkku ja paprika.
Hienonna korianteri ja minttu.
Laita nyhtökaura erilliseen kulhoon.
Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
Sekoita kastike nyhtökauran joukkoon.
Laita ainekset tarjoiluvadille ja lisää joukkoon nachoja.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.