1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (20 arvostelua, keskiarvo: 4,05 / 5)
Ladataan...

Pastasalaatti ei kaipaa raskaita kastikkeita maistuakseen hyvältä. Napolin salaatti sopii hyvin salaattipöytään muiden salaattien seuraksi.

Napolin salaatti

6 annosta
vettä
½ tl suolaa
250 g Cappelli-pastaa
200 g mustaleima Emmental – tai Polar-juustoa (voit korvata osan myös Cheddar-juustolla)
½ kurkku
100-200 g herne-maissi-paprika –sekoitusta
½ dl rypsiöljyä
2 tl valkoviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
(ripaus suolaa)

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Keitä lähes kypsäksi, valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
Kuutioi juusto ja kurkku hyvin pieniksi kuutioiksi.
Sekoita ne pastan joukkoon yhdessä herne-maissi-paprika –seoksen kanssa.
Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Laita joukkoon halutessasi ripaus suolaa.
Lisää seos muiden ainesten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoa kylmänä.

Vinkki! Voit maustaa salaattia erilaisilla tuoreilla yrteillä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.