1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Hedelmä- ja vihannesosastot notkuvat nyt ihanista kauden kasviksista ja väreistä.
Valmista ihana ruokaisa salaatti ja ota mukaan evääksi tai valmista vaikkapa illainstujaisiin.
Kokoa annos läpinäkyvään kulhoon kerroksittain ja saat makuelämyksen lisäksi myös silmänruokaa.

Mifusalaatti ja sitruuna-vinaigrette
2 annosta

1 pss Lempi annossalaattia
250 g maustettuja mifusuikaleita
½ iso paprika
1 nektariini
100 g miniluumutomaatteja
100 g fetajuustoa tai maidotonta kreikkalaistyyppistä juustoa
1 viikuna
kurpitsansiemeniä

Sitruuna-vinaigrette

2 rkl omenaviinietikkaa
½ tl sinappia
½ dl oliiviöljyä
ripaus sokeria
mustapippuria myllystä
puolikkaan sitruunan mehu

Paloittele paprika ja nektariini. Puolita miniluumutomaatit ja paloittele fetajuusto tai maidoton kreikkalaistyyppinen juusto. Leikkaa viikuna lohkoiksi.
Kokoa annokset kerroksittain lasikulhoihin ja ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä.

Valmista sitruuna-vinaigrette.
Mittaa omenaviinietikka kulhoon ja lisää sinappi sekoittaen.
Lisää oliiviöljy vähän kerrallaan sekoittaen. Mausta sokerilla, mustapippurilla ja lopuksi sitruunamehulla. Tarkista maku.
Valuta vinaigrette salaattikulhoihin tai ota mukaan evääksi erillisessä astiassa.

Nauti kylmänä!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.