1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,89 / 5)
Ladataan...

Valio on tuonut markkinoille uudet maustetut Valio MiFU® Curry-Hunaja suikaleet. Ne näyttävät kanalta, maistuvat miedolta ja sopivat myös kasvisruokailijan ruokavalioon, mikäli maitotuotteet soveltuvat.
Ihastuttava ja kauniin värinen salaatti sopii vaikkapa kevään juhlahetkiin.

Joko ehdit kokeilla hiljattain valmistamaani Täytetyt MiFU® jauhis-paprikat -reseptiä?
Kauppiaan rouvanakin tutuksi tullut Michele testasi reseptiä perheelleen. Käy katsomassa tästä mitä hän reseptistä tykkäsi ja maistuiko ruoka perheelle.


Katso MiFUsta lisää tästä

MiFU® Curry-Hunaja-pastasalaatti
8 annosta

1½ l vettä
ripaus suolaa
250 g pienikokoista pastaa
2 rkl rypsiöljyä
2 tl currya jauheena
250 g Valio MiFU® suikale Curry-hunaja laktoositon
200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
400 g cantaloupemelonia
muutama varsi kevätsipulia
200 g viinirypäleitä
½ kurkku
200 g majoneesia, Valio kermaviiliä tai Valio Turkkilainen jogurttia
2 tl currya jauheena
ripaus suolaa
1 ruukku lehtipersiljaa

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja pasta.
Keitä noin 8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon curry ja hetken päästä MiFU® Curry-Hunaja -suikaleet käännellen. Paista muutaman minuutin ajan.
Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit, paloittele cantaloupemeloni tai ota siitä palloraudalla melonipalloja. Hienonna kevätsipuli ja lisää huuhdellut viinirypäleet.
Leikkaa kurkku pieniksi suupaloiksi.
Sekoita majoneesin, kermaviilin tai jogurtin joukkoon curry, ripaus suolaa ja hienonnettua lehtipersiljaa.
Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:


Advertisement

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.