1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Felixin lohimajoneesi on todella kivan makuinen majoneesi. Se maistuu hyvältä ihan sellaisenaankin esimerkiksi leivän päällä.
Tuo majoneesi sopisi loistavasti myös kalavoileipäkakun kuorrutteeksi tai täytteeksi. Halutessaan majoneesia voi keventää vatkatulla kermalla tai ranskankermalla.

Maustoin pastan Maggin fondikuutiolla, joka yhdessä salaattiraaka-aineiden kanssa antoi makua niin paljon salaattiin, ettei se mielestäni kaivannut muita mausteita. Ainakaan suolaa ei kannata erikseen ohjeeseen lisätä.
Rouhin kuitenkin ripauksen joukkoon lime-pippuria, vaikka siinä onkin mukana suolaa.

Merellinen pastasalaatti 4-6:lle

vettä
1 Maggi Yrttikimppu fondikuutio
5 dl Torino simpukkapastaa, tai muuta pientä pastaa
200 g savustettua kirjolohta paloiteltuna
250 g kuorimattomia katkarapuja kuorittuina
1 tuubi Felix lohimajoneesia
1-2 dl Felix Kruunumajoneesia
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
10 cm pätkä tuoretta kurkkua kuutioituna
1 dl Felixin paprikasuikaleita hieman pienennettynä
(Santa Marian lime-pepper -mausteseosta myllystä)

Laita reilu määrä vettä kattilaan ja lisää kiehuvaan nesteeseen fondikuutio, sekä simpukkapasta, keitä kypsäksi noin 8 minuuttia.
Valuta pasta ja huuhtele se kylmällä vedellä jälkikypsymisen estämiseksi.

Sekoita pastan joukkoon kirjolohi, katkaravut, majoneesit, omena, kurkku ja paprika.
Rouhi halutessasi joukkoon lime-pippuria.

Jos haluat keventää salaatin kastiketta, vaihda Kruunumajoneesin tilalle kermaviiliä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.