1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 2,50 / 5)
Ladataan...

Lempi-salaattisekoitus on herkullinen sekoitus erilaisia salaatteja. Rapea jääsalaatti yhdistettynä tyylikkääseen friseesalaattiin ja kauniiseen viinisuolaheinään, jotka kruunaa sinappisen aromaattinen rucola, on loistava ja helppokäyttöinen yhdistelmä kun haluat nauttia helposti hyvää. Leppäsavujuustolla ja cashewpähkinöillä ryyditetty salaatti maistuu milloin tahansa, mutta on myös mainio joulupöydän tai vuoden vaihteen salaatti.
Valmista kastikkeeksi upea pestokastike, jossa maistuu upea yrttiuutuus yrttiselleri.

Lempi-leppäsavujuustosalaatti ja yrttiselleri-pestokastike
2-4 annosta

1 pkt VihreäKeiju Lempi -salaattisekoitusta (jääsalaatti, friseesalaatti, viininsuolaheinä, rucola)
½ pieni purjosipuli
100 g miniluumutomaatteja
200 g leppäsavujuustoa
1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä
1 omena

Yrttiselleri-pestokastike

2 ruukkua VihreäKeiju Yrttiselleriä
70 g leppäsavujuustoa tai parmesaanijuustoa
50 g cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 ½-2 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Laita Lempi-salaattisekoitus tarjoiluvadille.
Halkaise purjosipuli pituussuunnassa, huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Huuhtele miniluumutomaatit ja halkaise pituussuunnassa. Laita salaattivadille.
Kuutioi leppäsavujuusto. Paahda cashewpähkinät kuumalla pannulla käännellen ja lisää joukkoon.
Kuori ja kuutioi omena. Jätä omenat sivuun.

Laita yrttiselleri, leppäsavujuusto tai parmesaanijuusto, cashewpähkinät (paahda halutessasi), kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja ripaus suolaa tehosekoittimeen.
Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa öljyllä. Sekoita omenapalat pestokastikkeen joukkoon tummumisen estämiseksi.
Tarjoa pestokastike salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.