1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tämä salaatti vie kielen mennessään. Käännä juustot grillissä ja tarjoa muun grilliruoan seurana sellaisenaan tai salaattiin sekoitettuna, tai käytä juustot liedellä paistinpannulla ja tarjoa iltapala- tai lounassalaatin kanssa.

Kolmen juuston salaatti
6 annosta

1 ruukku ruukkusalaattia
50 g punamangoldia
250 g miniluumutomaatteja
pala vesimelonia tai muuta melonia
1/2 ruukkua punabasilikaa
1-2 punasipulia renkaina
1 suippopaprika suikaleina
125 g Mozzarellajuustoa
250 g Halloumi-juustoa
200 g Erätuli Hehku grilli- ja pannujuustoa

Revi ruukkusalaatti reilun kokoisiksi paloiksi laakealle vadille.
Nosta joukkoon punamangoldin lehdet.
Lisää miniluumutomaatit, paloiteltu vesimeloni, punabasilika, punasipulirenkaat ja suippopaprikasuikaleet.

Paloittele mozzarellajuusto ja lisää se salaattivadille.
Leikkaa Halloumi-juusto kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä.
Suikaloi Hehku grilli- ja pannujuusto ja paista molemmilta puolilta.
Lisää juustot salaatin joukkoon.

Tarjoa lisäksi salaattikastiketta, tuoretta patonkia tai Ciabattaa, sekä valkosipuli-yrttilevitettä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.