1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,44 / 5)
Ladataan...

 

Tätä salaattia tuli melkein täysi boolimaljallinen. Vieraita oli n.
20, salaatti riitti, muttei sitä paljon kyllä jäänyt. Laitan tähän ne
ainesuhteet, joita itse käytin.

Kinkku-juusto-pastasalaatti

330 g Kotilo Munapastaa (valm Maku-Muna oy, vaaleita ja punaisia kotiloita)
500 g palvikinkkua suikaloituna
500 g kermajuustoa tai Polaria kuutioina
500 g kevytmajoneesia
3 prk kermaviiliä
paprikajauhetta
persiljaa silppuna
aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan
muutama desi viinirypäleitä
250 g rasia kirsikkatomaatteja
300 g melonia
2-3 dl ananaspaloja

Keitä pasta runsaassa vedessä, siivilöi vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta jälkikypsyminen pysähtyy.

Sekoita majoneesi, kermaviili ja paprikajauhe tasaiseksi.

Yhdistä kaikki ainekset, sekoita lopuksi joukkoon kastike. Koristele mielesi mukaan.

Majoneesissa
on makuja jo sen verran, etten nähnyt tarpeeliseksi lisätä muita
mausteita. Paprikajauhetta laitoin hieman väriä antamaan.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.