1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Ei ole pitkä aika, kun valmistin joka päivä kaksi, jopa kolme lämmintä
ateriaa päivässä. Nykyään korvaamme tuon toisen aterian aika usein
salaateilla, joita onneksi ovat tottuneet syömään myös perheen
pienimmät.
Kastikkeemme ei ollut tällä kertaa se kaikkein kevein mahdollinen,
mutta senhän voikin korvata vaikka sitruunamehulla tai jollain muulla
kevyemmällä vaihtoehdolla.

Kevyt broilerisalaatti

vettä
suolaa
2,5 dl sydän-makaroneja

1 grillattu broileri
1 ruukullinen ruukkusalaattia
1 ruukullinen tuoretta korianteria
10-15 cm pätkä kurkkua suikaleina
viinirypäleitä
litsejä
aurinkokuivattuja tomaatteja

Kiehauta reilu määrä vettä, lisää suola ja makaronit, keitä noin 9 minuuttia, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Irroita broilerista siivet ja koivet, sekä rintafileet. Poista nahka ja luut, revi broilerinliha reiluiksi paloiksi.
Silppua salaatti ja korianteri, pilko joukkoon viinirypäleitä ja
litsejä, kaada joukkoon makaronit, suikaloi kurkku ja nosta broileripalat keoksi pinnalle.
Koristele aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Tarjoa lisäksi kastike:

1 dl majoneesia
200 g kermaviiliä
1 pss Santa Marian sauce mix Lemon & Herbs

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.