1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Oletteko nähneet kauppojen broilerihyllyllä kivan uutuuden: Kariniemen Kananpojan kevyet fileeviipaleet? Ne ovat maustamattomia broilerin fileestä leikattuja viipaleita, joista saa hieman leikkaamalla reilun kokoiset palat salaatteihin. Sellaisenaan ne ovat loistavia grilliin tai vartaisiin pujotettuina.

Broileri-fetasalaatti

4-6 annosta

tilkka öljyä
500 g Kariniemen Kananpojan kevyet fileeviipaleet
Santa Marian Mango-curry mausteseosta myllystä
1 ruukku Romainesalaattia
1 ruukku herneenversoja
1 punasipuli
200 g Fetajuustoa
n. 1/2 dl auringonkukansiemeniä
200 g tuoreita mansikoita

Kuumenna tilkka öljyä pannussa.
Paista broilerin fileeviipaleet kypsiksi, mausta mango-currylla.
Jäähdytä ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi.

Revi Romainesalaatti ja asettele salaattivadille yhdessä herneenversojen kanssa.
Viipaloi punasipuli ohuelti ja lisää joukkoon.
Leikkaa fetajuusto kuutioiksi ja lisää salaattivadille broileripalojen kanssa.
Ripottele pinnalle auringonkukansiemeniä.
Koristele tuoreilla mansikoilla.

Tarjoa lisäksi balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.