1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kesäpäivän lämmin salaatti maistuu sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana. Värikäs salaatti on kaunis tarjottava myös kesäjuhlissa, jonka menut voit rakentaa hyvin grillin ympärille. Herbamare Spicy on erinomainen kesäruoan maustaja. Pientä potkua antava chili antaa ruoalle kuin ruoalle herkullisen maun. Kastikkeessa käytetty Molkosan Fruit on hyvinvoinnin ylläpitoon tarkoitettu tuote koko perheelle ja se ylläpitää suoliston toimintaa. Sen hedelmäinen maku tulee marja-aroniasta ja granaattiomenasta.

Kesäpäivän lämmin salaatti
4 annosta

1 nippu kesäporkkanoita + vettä
100 g vihreitä papuja
500 g kypsiä varhaisperunoita
3 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
Herbamare Spicy yrttisuolaa maun mukaan
200-300 g juustoleipää tai halloumia
3 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä paistamiseen

Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl A.Vogel Molkosan Fruit heravalmistetta
mustapippuria myllystä
ripaus Herbamare Spicy yrttisuolaa

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon pitkittäin halkaistut kesäporkkanat. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes hieman kypsyvät ja valuta. Leikkaa vihreistä pavuista päädyt ja leikkaa kypsät varhaisperunat viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele paprika reiluiksi paloiksi. Ota esille Herbamare Spicy ja paloittele juustoleipä tai halloumi. Kuumenna parilalla tai muurinpohjapannussa öljyä ja laita pannulle kasvikset ja valkosipulinkynnet. Käännä välillä, jotta saat pintaan kauniin värin. Mausta Herbamare Spicylla. Lisää pannulle loppuvaiheessa juustoleipä tai halloumi paloiteltuna ja kääntele, kunnes saat kauniin värisen juuston.

Laita ainekset tarjolle. Valmista maistuva kastike. Sekoita oliiviöljyn joukkoon Molkosan Fruit, mustapippuria myllystä ja Herbamare Spicya maun mukaan.

Kaada kastike salaatin päälle ja tarjoa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.