1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Lukijan vinkkaamana innostuin kokeilemaan kesäistä salaattia uusista perunoista ja tonnikalasta.
Tämän edullisen lounas- tai iltapalaruoan valmistat vaikka edelliseltä aterialta ylijääneistä uuden sadon perunoista.

Kesäinen tonnikala-perunasalaatti

6-8 annosta

4-6 munaa
1 kg uuden sadon perunoita + vettä +suolaa
3 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 ruukku tilliä silppuna
2-4 kevätsipulia varsineen silppuna
sitruuna- tai limepippuria
limetin lohkoja

Keitä kananmunat kypsäksi.
Keitä hyvin pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi.
Valuta tonnikalapalat ja sekoita perunoiden joukkoon yhdessä silputun tillin ja kevätsipulisilpun kanssa.
Rouhi joukkoon hieman sitruuna- tai limepippuria.
Koristele kananmunalohkoillaja limetillä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.