1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskimäärä: 4.25/5.00)
Ladataan...

Trendikäs kerrossalaatti kulkee mukana vaikka evääksi työpaikalle tai harrastuksiin. Valmista halutessasi jo edellisenä päivänä valmiiksi. Lisää kastike joukkoon tai ota mukaan erillisessä purkissa. Tarjoa pienemmissä purkeissa esimerkiksi brunssilla tai juhlapöydässä.

Kerrossalaatti
2 annosta

2 dl A.Vogel Luomuviljeltyä Täysjyväriisiä
1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio
n. 6 dl vettä
2 dl Biotta Punajuurimehua
290/175 g punaisia linssejä, kypsiä, valutettuja
290/175 g kikherneitä
½-1 pieni fenkoli
½ granaattiomena
muutama oksa tuoretta minttua
4-6 retiisiä
½ l vettä + ripaus suolaa + 50 g miniparsaa tai parsakaalia
1 avokado
1 dl luonnonjogurttia
50 g fetajuustoa
mustapippuria

Kastike:
2 rkl oliivi- tai avokadoöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
puolikas limen mehu
mustapippuria myllystä

Keitä Luomuviljeltyä Täysjyväriisiä Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiolla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Jaa riisi kahteen osaan ja keitä toinen osa kypsäksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä. Keitä loput lisäämällä joukkoon Biotta Punajuurimehua.

Valuta punaiset linssit ja kikherneet.

Vuole fenkolista perunankuorimaveitsellä lastuja ja jätä sivuun.

Puolita granaattiomena ja poista siemenet kulhoon.

Hienonna minttu.

Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.

Kiehauta vesi, mausta suolalla ja lisää miniparsat tai parsakaalinnuput. Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.

Puolita avokado ja poista kivi. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon murustettua fetajuustoa. Mausta mustapippurilla. Täytä avokadon kolo jogurtti-fetatäytteellä.

Kokoa salaattiaineksista hauskan näköinen kerrossalaatti.

Mausta salaatti vielä erillisellä kastikkeella. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.