1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Ihana illanistujaissalaatti syntyy Kariniemen Kananpojan paistetuista fileekuutioista. Voit lisätä joukkoon omia lempiaineksiasi. Leikkaa ainekset kuutioiksi fileekuutioiden tapaan.

Kananpojan salaatti

200 g Kariniemen Kananpojan paistettuja fileekuutiota
2-3 tomaattia kuutioina

½ kurkku kuutioina
250 g juustoa kuutioina (esim. edam, emmental tai polar)
2 dl krutonkeja
yhden sitruunan puristettu mehu
1 ruukku persiljaa tai korianteria

Laita salaattikulhoon tai -vadille kananpojan paistetut fileekuutiot, tomaattikuutiot, kurkkukuutiot, juustokuutiot ja krutongit. Purista joukkoon sitruunan mehu ja silppua sekaan persilja. Tarjoa sellaisenaan tai vaikkapa pieneksi alkusalaatiksi.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.