1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Helppo ja täyttävä kesäruoka valmistuu grillin äärellä. Kun vartaat ovat grillissä, voit valmistaa samalla ihanan salaatin.

Kana-perunavartaat ja kreikkalainen papusalaatti
4-5 varrasta

1 pkt (330 g) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit, sitruuna-oliiviöljy

8-10 keskikokoista kypsää varhaisperunaa
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/3 punaista chilipaprikaa hienonnettuna

Kreikkalainen papusalaatti:
1 ruukku jääsalaattia
4 chocmande-tomaattia tai muita tomaatteja
1 suippopaprika
200 g fetajuustoa
1 dl kalamata-oliiveja
1 punasipuli
½-1 kurkku
285 g luomu papumix tai muita kypsiä papuja
tuoretta oreganoa tai basilikaa

Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria maun mukaan

Paloittele minuuttipihvit reilun kokoisiksi suupaloiksi.
Puolita kypsät varhaisperunat.
Sekoita oliiviöljy, sitruunan mehu, suola, mustapippuria myllystä ja hienonnettu valkosipulinkynsi, sekä hienonnettu chilipaprika keskenään.
Sekoita varhaisperunat marinadissa.
Pujota ainekset varrastikkuihin ja grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin.

Valmista salaatti.
Paloittele jääsalaatti, tomaatit, paprika ja fetajuusto.
Sekoita ainekset keskenään.
Lisää kalamata-oliivit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Paloittele kurkku.
Valuta pavut ja lisää ne salaatin joukkoon.
Koristele oreganolla tai basilikalla.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.