1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Salaatti täydentää arkisenkin aterian. Juustoa lisäämällä saat siitä ruokaisamman ja voit tarjota sitä vaikkapa lounaaksi tai kesäjuhlissa.

Juustoinen versosalaatti
4 annosta

50 g rucolan versoja
1 ruukku basilikaa tai korianteria
200 g helmitomaatteja tai 3-4 keskikokoista tomaattia
1 tuorekurkku
200 g kermajuustoa tai muuta juustoa
1 ruukku Lollo Rosso ?salaattia
1 ruukku herneenversoja
50 g salaattisiemeniä

Jogurttikastike:
4 dl luonnonjogurttia
3 rkl sinappia
ruohosipulia maun mukaan
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Laita rucolan versot salaattivadille ja hienonna joukkoon basilika tai korianteri.
Puolita helmitomaatit tai lohko tomaatit.
Suikaloi tai kuutioi tuorekurkku.
Leikkaa juusto kuutioiksi.
Revi tai leikkaa Lollo Rosso ?salaatti ja leikkaa herneenversot sopiviksi paloiksi.
Laita ainekset salaattivadille ja sekoita keskenään.
Paahda kuivalla pannulla salaattisiemeniä ja lisää salaatin joukkoon.

Valmista jogurttikastike.
Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappi, silputtu ruohosipuli, mustapippuri ja suola.
Tarkista maku.

Tarjoa raikas salaatti jogurttikastikkeen kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.