1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kevään ensimmäiset varhaisperunat maistuvat salaatissa, jonka kanssa voit nauttia grilliruokaa tai herkutella sellaisenaan. Raasta tai rouhi joukkoon Herkkujuustolan Vilhoa oman makusi mukaan.
Tutustu Sastamalan Häijäässä sijaitsevaan Herkkujuustolaan ja poikkea ravintolassa nauttimassa juustoiset ateriat. Paikan päältä voit ostaa juustotuliaiset mukaasi.

Juustoinen perunasalaatti
3 annosta

1 kg varhaisperunoita
vettä
1 tl suolaa
2 omenaa
3 kevätsipulin vartta
½ dl kaprismarjoja
3 rkl pestoa
suolaa maun mukaan
Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto maun mukaan
mustapippuria myllystä

Pesto:
1 ruukku basilikaa
30 g Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto
25 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Juustoinen perunasalaatti

Pese varhaisperunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele omenat. Leikkaa kevätsipulinvarret ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon kaprismarjat.

Valmista pesto. Laita basilika, raastettu Vilho kittijuusto, pinjansiemenet tai cashewpähkinät, kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja suola leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Sekoita pestoa salaatin joukkoon. Tarkista maku.
Raasta joukkoon Vilho kittijuustoa ja koristele basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Herkkujuustola
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.