1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,25/5)

Juustoinen leipäsalaatti on ihastuttava salaatti niin lounaaksi kuin vaikka keittoruoan seurana. Voit valmistaa salaatin muutamaa tuntia aiemmin odottamaan jääkaappiin tarjoiluhetkeä. Sopii myös alkupalasalaatiksi tai vaikka grilliruoan seuraksi.

Juustoinen leipäsalaatti
4 annosta

½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
200 g miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
½ – 1 pieni sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
2 rkl balsamiviinietikkaa
mustapippuria myllystä
2 tl sinappia
6-7 kpl Maalahden Limppu leipäviipaleita
200 g kermajuustoa
½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna tai pieni määrä tuoretta rosmariinia

Laita rypsi- tai oliiviöljy kulhoon. Purista sormin joukkoon miniluumu- tai kirsikkatomaatit siten, että ne hajoavat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja lisää kulhoon. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka, mustapippuria myllystä ja sinappia. Paloittele Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi kuutioiksi. Leikkaa kermajuusto pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu persilja tai rosmariini. Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu

Uusimpia Maalahden Limppu reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAALAHDEN LIMPPU reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.