1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Japanilainen kurkkusalaatti on tyylikäs lisäke monenlaisen ruoan kanssa tarjottavaksi.
Valmista tämä hetkeä ennen tarjoilua, jotta kurkut pysyvät kauniina.

Japanilainen kurkkusalaatti
4 annosta

3 kurkkua
1 – 1 ½ dl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl seesaminsiemeniä

Leikkaa kurkuista päädyt. Vedä kuorimaveitsellä ohuita pitkiä lastuja koko kurkun pituudelta. Laita lastut kahden liinan väliin ja purista varoen, jotta ylimääräinen neste poistuu.
Laita kurkkulastut kulhoon ja lisää joukkoon riisiviinietikka, sokeri ja suola.
Sekoita keskenään ja nosta tarjolle. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.