1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja moni pohtii mitä pientä voisi tarjota iltaa istumaan tuleville ystäville ja tuttaville. Joko olette bonganneet kauppojen pakastealtaasta Mondo Frescon Gourmet Snacks -pikkupasteijat?
Pakkauksessa on 32 pientä pasteijaa, neljässä eri makuvariaatiossa. Pakkauksen hinta on noin 5 euroa. Pasteijat laitetaan sellaisenaan ilman voitelua uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 225 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Nämä pasteijat eivät sotke sormia rasvalla.

Seuraksi sopii salaatti, jossa maistuu raikkaat hedelmät ja rouheat pähkinät. Vuodenaikaan sopii juusto ja broileri tekee salaatista ruokaisan. Oletteko muuten tutustuneet jo Salanova-salaatteihin? Mukavan näköisiä ja herkullisen makuisia salaatteja, jotka irtoavat kätevästi salaattikerän kannasta kauniiksi lehdiksi ja sopivat pilkkomatta salaatteihin. 

Illanistujaissalaatti 6:lle

1 ruukku Salanova-salaattia (esimerkiksi punalehtistä)
½ ruukkua viininsuolaheinää
1 rasia pisaratomaatteja/kirsikkatomaatteja
200 g Pyhäsalmen Ruska-juustoa
1 sipuli ohuina renkaina
1 Pepino-hedelmä
2 päärynää
1 dl cashewpähkinöitä
1 grillattu broileri
100 g sinimailasen ituja

Irroita salaattilehdet kannasta ja nosta ilmavasti tarjoiluvadille.
Lisää joukkoon viininsuolaheinää ja kokonaisia tai puolitettuja pisaratomaatteja.
Leikkaa Ruska-juusto kuutioiksi ja käytä pannulla kevyesti kuumentaen.
Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi, kuutioi kuorittu Pepino-hedelmä ja päärynät.
Käytä kuumassa pannussa myös cashewpähkinät.
Poista grillatusta broilerista luut ja nahka ja paloittele broileri sopiviksi suupaloiksi.

Lisää loput ainekset salaatin joukkoon.
Tarjoa erikseen sinappista salaattikastiketta ja Gourmet Snacks pasteijoita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.