1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 3,71 / 5)
Ladataan...

Gluteeniton pasta-savulohisalaatti
10 annosta

1 ½ l vettä
½ tl suolaa
250 g Semper Penne Tricolore, Sedan tai Fusilli -pastaa, gluteenitonta
200 g pakastemaissia
250 g kirsikkatomaatteja
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1-2 punasipulia renkaina
2 rkl öljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
500-800 g lämminsavustettua lohta
½-1 ruukku tilliä

Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää suola ja Semper gluteeniton pasta.
Anna kiehua noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Sulata halutessasi pakastemaissi. Laita maissi kulhoon.
Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon.
Paloittele kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna se.
Lisää punasipuli kulhoon ja sekoita joukkoon öljy ja balsamiviinietikka. Anna maustua hetki.
Putsaa lämminsavulohi ja paloittele se.
Hienonna tilli.
Sekoita kaikki ainekset pastan joukkoon ja tarkista maku.
Lisää tarvittaessa joukkoon hieman balsamiviinietikkaa.

Laita salaatti tarjolle.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Semper

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.