1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (36 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Salaatit ovat suosittuja tarjoiluja juhlapöydissä, mutta maistuvat ne myös ihan kotioloissa oman perheen tai kavereiden kesken. Tähän salaattiin voit halutessasi lisätä esimerkiksi paistettua broileria, makkaraa, tai tonnikalaa.

Couscoussalaatti
15-20 annosta

1 rkl öljyä
1 iso punasipuli silppuna
5 dl vettä
400 g (5 dl) Couscousia (täysjyvä)
2 rkl limettimehua
1 pieni kurkku kuutioina
1 punainen paprika kuutioina
200 g fetajuustoa murustettuna tai paloina
125 g mozzarellapalloja
3/4 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
vihreitä oliiveja
1 dl auringonkukan ja kurpitsansiemeniä, sekä cashewpähkinöitä.
tuoretta basilikaa

Kuumenna öljy pannussa, paista sipulisilppua hetki.
Lisää vesi ja anna kiehahtaa. Nosta pois liedeltä. Lisää couscous ja anna turvota viitsen minuuttia.
Purista joukkoon limen mehua. Lisää kurkku-, ja paprikakuutiot, murustettu feta, mozzarellapallot, aurinkokuivatut tomaatit ja vihreitä oliiveja maun mukaan. Sekoita joukkoon auringonkukan-, ja kurpitsansiemeniä, sekä cashew-pähkinöitä.
Silppua pinnalle tuoretta basilikaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.