1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,63 / 5)
Ladataan...

Broileri on ihana salaattiraaka-aine, sillä se on nopeasti kypsyvää ja takuuvarmasti mureaa.
Salaatin joukkoon voit laittaa lähes mitä tahansa.
Tuoreet yrtit maustavat yksinkertaisemmankin salaatin  ja hedelmät antavat salaatille raikkautta.

Broilerisalaatti isolle joukolle
n. 20 annosta

vettä
300 g tomaatti-chilipastaa (Myllyn Paras)
suolaa
1 kg vesimelonia kuorineen
1 punainen paprika
1 prk (425/250 g) säilykemangoa
300 g viinirypäleitä
150 g kesäkurpitsaa
1 ruukku salanovasalaattia
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku minttua
1 ruukku korianteria
300/150 g salaattijuustoa öljyssä
2 rkl öljyä
n. 800 g Kananpojan minuuttipihviä (Kermainen)
135 g välimeren tahnaa (Pirkka)
muutama kumkvatti
kevätsipulia, ruohosipulia tai purjosipulia

Keitä pasta suolalla maustetussa kiehuvassa, runsaassa vedessä. Valuta.
Leikkaa vesimelonista kuoret ja kuutioi se sopiviksi suupaloiksi.
Paloittele paprika, puolita viinirypäleet ja kuutioi kesäkurpitsa.
Leikkaa salanovasalaatti ja  jääsalaatti, silppua minttu ja korianteri.
Sekoita ainekset keskenään pastan kanssa.
Lisää joukkoon valutettu salaattijuusto.

Kuumenna öljyä pannulla ja paista Kananpojan minuuttipihvit molemmin puolin kypsiksi.
Mausta Välimeren tahnalla. Leikkaa jäähtyneet fileet suupaloiksi ja lisää muiden salaattiainesten joukkoon.
Koristele vati kumkvateilla ja kevätsipulisilpulla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.